И ас имам същия проблем,нямам нито мигачи нито аварийни,като пусна мигач и се чува едно църкане от релето???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реле за мигачи Алфа 145 1.3 Боксер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениеИ ас имам същия проблем,нямам нито мигачи нито аварийни,като пусна мигач и се чува едно църкане от релето???
Но първо го отвори и презапой споките!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колега, преди два дена и аз реших да му обърна внимание на това несветене. Микро ключът в бравата на багажника се оказа здрав. Проблемът се оказа ,че не идва маса на крушката, която маса минава през ключето от там до под левият заден габарит има две букси, минава през долната която при мен се беше окислила. Почистих я и крушката светна.Alfa Romeo 145 1.6 8V Boxer
Alfa Romeo 147 2.0TS 16v V2I DISTINCTIVE
Comment
-
Здравейте колеги
Извинявам се, че толкова дълго ме нямаше тук! А когато пиша само задавам въпроси но все още съм много бос на тема alfa romeo 146 1.6 boxer която е моята любов, но проблем ми прави осветлението в купето когато отворя вратите светка за малко и след това гасне и колкото и да отварям и затварям вратите не иска да светне повторно. След, което включвам на контакт и изключвам отварям вратата и пак се получава същото. Къде да търся проблема? Ако е релето на осветлението можете ли да ми покажете на снимка къде точно е разположено то? Благодаря предварително и отново се извинявам, че само задавам въпроси.
Comment
Comment